"Wine is the only artwork you can drink"

Waarom wijn online

Met professionele media kan je een publiek meteen overtuigen van een product of evenement. Het tonen van passie en smaak is zeker mogelijk bij foto’s en video’s en een goed web ontwerp laat een publiek een eerste keer proeven van wat u te bieden hebt. Het geeft ook een eerste indicatie van de kwaliteit die u te bieden heeft.

Elke vorm van marketing start dan ook met een goede portfolio aan beeldmateriaal en een plaats om deze te tonen aan een breed publiek.

Neem een kijkje op deze pagina en ontdek de mogelijkheden.

uw

Webdesign

Een website is het moderne visitekaartje van jouw zaak. Het geeft een eerste indruk aan klanten die niet te onderschatten is. Het toont de kwaliteit waar u voor gaat en uw oog voor detail.
Een goede en moderne website hoeft ook niet duur te zijn, hiervoor zijn wij er. Wij werken samen met u een ontwerp uit naar uw wensen en karakter.

Webshop

Meer en meer mensen trekken naar het internet voor kwaliteitsvolle producten te zoeken en te kopen.

Op een korte tijd kunnen wij wij jouw winkel mee in deze digitale revolutie onderdompelen.

de

voordelen van een webshop

Cliƫnteel

Een klassieke winkel is kwa cliƫnteel steeds beperkt door zijn omgeving. Met een online shop bereik je meteen een heel land. Meer mogelijke klanten staat tegenover meer inkomsten. Dit alles in een nogsteeds door jouw gecontroleerde omgeving.

24/7

Een webshop is 24/7 beschikbaar. Hierdoor is je winkel eigenlijk constant open zonder dat je fysiek aanwezig moet zijn. Door een website op maat te maken behoud je echter wel het karakter van jouw winkel.

Stock

Bepaal zelf hoeveel items er beschikbaar zijn. Wanneer je wat kan bezorgen en wat de prijzen zijn. Wij steken alles in een cms systeem dat duidelijk is in gebruik voor items toe te voegen en aan te passen.

Veilige betaling

Betalingen worden snel en in een veilige omgeving uitgevoerd. Klanten kunnen op verschillende manieren betalen en met meer opties dan in de fysieke winkel. Denk maar aan paypal, VISA, bankcontact tot zelfs nieuwe manieren als bitcoin.

onze

Andere diensten die uw website kunnen opwaarderen

Video

Met een video kan u uw evenement promoten of de bezoekers alles laten herbeleven, u kan uw wijngaard tonen, u kan een product voorstellen, uw werkwijze uitleggen,… de mogelijkheden zijn eindeloos.

Productfotografie

Met goede foto’s van uw wijnen, wijngaard, shop,… kan je jezelf professioneel en kwaliteitsvol verkopen. Foto’s komen overal terug en hun kwaliteit is niet te onderschatten. Denk aan website, posters, flyers, reclame, shop,…